Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Artikler

Finnsal Sykehjem

onsdag 12. juni 2024

I dag underholt jeg på to steder på Finnsal sykehjem. På gunn av værforhold ble det slik i stedet for å være ute på grunn av regn. Beboerne koste seg med musikken og god grillmat.

Finnsal sykehjem

torsdag 11. april 2024

I formiddag har jeg underholdt en times tid på hyggestund i kantina i regi av Finnsals venner. Etterpå ble det servert kaffe og kringle.

Løten Pensjonistforening

mandag 11. mars 2024

Da har jeg underoldt på medlemsmøte for Løten Pensjonistforening på Kilde Gjestegiveri. Etter en bolk med underholdning var det foredrag med to representanter fra Advokatfirmaet Campbell & Co AS om fremtidsfullmakt, arverett og diverse. Så ble det servert deilige karbonadesmørbrød, kringle og kaffe før jeg av ...

Les mer...

Løten Pensjonistforening.

mandag 11. desember 2023

Da ble det underholdning for Løten Pensjonistforening sitt julebord på Myklegard for ca 100 påmeldte. Flere jeg pratet med uttrykte de kunne tengt seg å danse men det var ikke plass for det.

Fagforbundet avdeling 139 Pensjonist- og uføreutvalget.

torsdag 19. oktober 2023

Da har jeg vært her på Hamar og underholdt i 45 minutter for nok en Pensjonistforenig og sannelig var det et par damer som danset sammen.

Åsbygda Pensjonistforening

mandag 9. oktober 2023

Pandemien gjorde noe med motivasjonen min for å drive med musikken men det har heldigvis snudd og jeg har så smått tatt på meg noen oppdrag og var og underholdt for Åsbygda Pensjonistforening i kveld. Mange danset, mens andre lyttet. Underveis ble det servert snitter, vaffler, kaker og kaffe og selvagt var det lo ...

Les mer...

Underholdning på Prestrudsenteret

torsdag 4. mars 2021

I disse vanskelige tider kunne jeg omsider underholde de eldre på Prestrudsenteret igjen. Pga smittefare måtte dette skje avdelingsvis så jeg var først på avd 2 og etterpå på avd 1.

Formiddagstreff på Vårtun Vang-H

tirsdag 18. august 2020

I disse korona tider ble det åpnet opp litt så jeg kunne underholde igjen. Merket meg at det var mindre antall publikum denne dagen men de som møtte opp koste seg. Ble som vanlig servert kaffe, snitter og vafler og det var loddsalg med trekning av mange premier.

Underholdning på Furnes bo og Aktivitetssenter

torsdag 5. mars 2020

Da ble det en hyggelig stund med underholdning kaff og kaker i regi av Venneforeninga.

Hyggekveld på Prestrudsenteret.

torsdag 6. februar 2020

Underholdt i kantina for beboere, pårørende og pleiere i to bolker med kaffekos og kaker i pausa. Dette ble TV overført til avdelingene. Arrangementet var i regi av Prestrudsenteret og Kløverengas venner og de stilte som vanlig opp og serverte de fremmøtte.

Julebord for beboere og pårørende Avd.1 Prestrudsenteret.

onsdag 4. desember 2019

Underholt på julebord for Avd.1´s beboere og pårørende med flere på dagsenteret. Hadde noen allsanger med julelåter og spilte ellers av mitt vanlige reportuar.

Formiddagstreff på Vårtun Vang-H. Hamar

tirsdag 17. september 2019

Hadde en meget hyggelig stund i regi av UL-Våren hvor mange svingte seg i dansen og mange satt og lyttet.   Som vanlig ble det servert gode smørbrød, vafler og kaffe. Det var loddsalg og masse premier.

Prestrudmarten og Prestrudsenterets 30-års jubile.

lørdag 31. august 2019

Denne dagen var det stor stas på Prestrudsenteret med taler fra leder for pleie og omsorg og Ordfører som hadde med pengegaver for å fremme trivsel. Her var det hestekjøring, sauer og høns, loppemarked og forskjellige stans og jeg underholdt i to bolker. 

Fagforbundetspensjonistlag Hamar

torsdag 13. juni 2019

Hadde et hyggelig underholdningsoppdrag på sommeravslutningsmøte for Fagforbundetespensjonistlag på Ynglingen Hamar i kveld. Spilte litt taffelmusikk før møtesaker og etterpå litt underholdning før det ble servert spekemat. Etterpå litt mer underholdning og noe allsang før kaffe og kake, loddsalg og trekning. ...

Les mer...

Formiddagstreff på Vårtun Vang-H Hamar

tirsdag 15. januar 2019

Jeg hadde æren av å åpne det nye året på Formiddagstreffet på Vårtun for vårsesongen 2019. Tradisjonen tro er det Formiddagstreff tredje tirsdag i måneden. Som vanlig var det mange som danset og noen bare lyttet

Nyttårskonsert på Prestrudsenteret Hamar

torsdag 3. januar 2019

Startet opp underholdningsåret 2019 med en nyttårskonsert i kantina kl.17:00 i regi av Kløverenga og Prestrudsenterets venner. Jeg hadde med en overraskelse til dem ved at min yngste datter Vanja Lie Wagenius var med og sang med meg noe publikum satte stor pris på. Må få si at konserten ble TV overført til alle ...

Les mer...

Medlemsmøte Ilseng Pensjonistforening

torsdag 30. august 2018

Hadde nok en gang en hyggelig stund med Ilseng Pensjonistforening på Ilseng Samfunshus med noe allsang og låter med bare meg. Som vanlig ble det servert karbonadesmørbrød og kaffe samt loddsalg med masse gevinster.

Furnes Pensjonistforening.

onsdag 15. august 2018

Da har jeg underholdt på medlemsmøte igjen på Kvarstad, Furnes. Så hyggelig med en blomsterpåskjønnelse etter endt oppdrag.

Hyggestund i Atriet på Prestrudsenteret Hamar

mandag 6. august 2018

Hadde en trivelig stund med perfekte værforhold ute i Atriet med stor oppslutning fra brukere, pårørende og pleiere. Det hele varte i to timer med innlagt kaffe og kakepause.

Folkets Hus Hamar 50 år.

fredag 15. juni 2018

Jubileumsmiddag på Terra Mia Restaurant hvor jeg spilte opp til dans senere på kvelden. 

Dansespilling Terra Mia

Paletten-aften på Terra Mia Folkets Hus Hamar

lørdag 21. april 2018

Hadde en meget trivelig dansespilling på Terra Mia med god stemning og gode tilbakemeldinger.

Krokveld på Prestrudsenteret

torsdag 19. april 2018

Da fikk jeg æren av å underholde igjen på Krokveld i regi av Lions Klub Storhamar for beboere, hjemmeboende eldre og pårørende. Dette er et veldig stort høydepunkt for de en gang i måneden og veldig artig at jeg kan bidra med å spre så mye glede så tusen takk.

Les mer...

Finsalhagen Omsorgssenter

tirsdag 10. april 2018

I kveld har jeg underholdt beboere og pleiere på Finsalhagen Omsorgssenter. Etter hva jeg oppfattet så var det full oppslutning og pleierne var meget flinke til å engasjere brukerne til og danse og klappe så det ble riktig så livat der. Må bare få si hvor moro det er å se hvordan de lyser opp og får så glød ...

Les mer...

Furnes Bo og Aktivitetssenter

torsdag 5. april 2018

Da har jeg hatt en trivelig stund med å underholde på Furnes Bo og Aktivitestsenter i regi av Venneforeningen som ordnet med kaffe, kake og twist.

Hyggekveld på Prestrudsenteret Hamar

onsdag 7. mars 2018

I efta/kveld har jeg hatt en herlig stund og underholdt på hyggekveld i dagsenteret før og etter kaffe og kake. Det er bare så herlig å se de eldre stråle som solstråler når de hører sang og musikk og er med og synger og klapper takt. Astrid Fjæren hadde bestilt kaffe og kake fra kjøkkenet og Astrid og Tone B ...

Les mer...

Formiddagskaffe på Vårtun, Vang-H

tirsdag 20. februar 2018

Da har jeg nok en gang hatt æren av å underholde på Formiddagskaffe'n på Vårtun igjen i regi av UL-Våren. Så trivelig å spille der til mange dansende par på gulvet noe som gir meg enda mere giv med musikken. Som vanlig var det kaffe, vafler og gode snitter. En stor takk til dugnadsgjengen der som stiller opp ...

Les mer...

Ilseng pensjonistforening

torsdag 25. januar 2018

Da fikk jeg nokk en gang æren av å underholde på medlemsmøte på Ilseng Samfunshus. Jeg rakk ikke så mye før serveringa p.g.a andre innslag men ble en god økt etterpå. Følte jeg fikk god kontakt med publikum og veldig hyggelig med så gode tilbakemeldinger. 

Les mer...

Eidsvold Loge Sons Of Norway

Eidsvold Loge Sons Of Norway sitt Julebord

lørdag 9. desember 2017

Her er jeg ferdigrigget og klar for spilling for Eidsvold Loge Sons Of Norway på Best Western Letohallen Hotell på Dal. Det var et kjempetrivelig lag og nye bekjentskaper for meg.

Les mer...

Medlemsmøte Valset Pensjonistforening

torsdag 9. november 2017

Da underholdt jeg for Valset Pensjonistforening på Valset bo og servicesenter. Der var det mye folk som koste seg med musikken min og fikk servert kaffe, snitter og kaker. Der var det også en sekvens med quiz så det var bra jernetrim.

Frimurerlogen Hamar

Samfunnets pensjonister Frimurerlogen Hamar

fredag 3. november 2017

Har hatt en trivelig stund med Samfunnets pensjonister i Frimurerlogen på Hamar i dag.Har jo vært der flere ganger tidligere i en mindre sal med plass til ca.60 men det kommer stadig til flere personer så de har vokst seg inn i storsalen og i dag var det ca.70.Da var det god plass til en svingom også.

Les mer...

Krokveld på Prestrudsentret

torsdag 19. oktober 2017

Hadde en meget koselig stund i kantina på Prestrudsenteret på Krokveld i regi av Storhamar Lions hvor jeg underholdt før og etter det ble servert ost og kjeks med dertil tilhørende drikke. De rundt 60 fremmøtte koste seg veldig og det var bra høy skålefaktor.

Ottestad Pensjonistforening

tirsdag 10. oktober 2017

Da fikk jeg gleden av å underholde på medlemsmøte for Ottestad Pensjonistforening og jeg ble meget varmt mottatt. Som en ekstra påskjønnelse fikk jeg en flott rosebukett.

Les mer...

Furnes Pensjonistforening

onsdag 20. september 2017

Besøkte Furnes Pensjonistforening hvor jeg underholdt på medlemsmøte for første gang til stor glede og lykke. Ble reengasjert der og da så det var tydelig de likte det jeg bidro med. Fikk en meget flott Rosebukett som en ekstra takk, noe som varmet ekstra hjertet mitt.

Hyggekveld på Prestrudsenteret

torsdag 31. august 2017

Hadde en fin stund i kantina hvor jeg underholdt beboere og pleiere ett par timer. Hadde bestilt finvær for at vi kunne være ute i det flotte Atriet men dessverre var ikke værgudene med oss denne gang. Det ble skikkelig trangt om plassene så det var en del som ikke så meg men alle hørte meg ganske greit. Det ble ...

Les mer...

Senebilde Kjæreng Grendehus

Privat arr. Kjæreng Grendehus på Tynset

lørdag 26. august 2017

Da fikk jeg endelig en anledning til å spille opp til dans i ett brylupp igjen og det er jo bare så koselig og takknemlig.  

Underholdning på Klukstuen Omsorgssenter

onsdag 23. august 2017

Hadde en trivelig formiddagsstund ute i Sansehagen hvor jeg underholdt beboere og ansatte. Det var også noen hjelpere fra Klukstuensvenner som bisto med servering av kaffe og kaker. Det har blitt mange opptredener på Klukstuen, men dette var mitt første møte med den flotte sansehagen der. Vil nevne i den sammenhen ...

Les mer...

Hyggekveld på Åsnes Sykehjem

onsdag 9. august 2017

Da fikk jeg anledning igjen til å underholde beboere og pårørende ved Åsnes Sykehjem i regi av Støtteforeningen ved Åsnes Sykehjem.

Underholdning i Atriet på Prestrudsenteret

torsdag 6. juli 2017

Jeg underholdt ute i Atriet på Prestrudsenteret hvor det møtte opp ca 60 personer inklusiv noen pårørende noe som var i overkant av forventet oppmøte så en måtte reise å kjøpe inn mere is så alle skulle få. Dette er jo meget væravhengig og det var noen skumle skyer og det holdt akkurat før det kom noen dr ...

Les mer...

Sommerfest på Klukstuen Omsorgsenter

torsdag 22. juni 2017

Da underholdt jeg i Atriet under årets sommerfest i regi av Klukstuen og Klukstuens venner for beboere og pårørende med grillmat og stor stemning. Værgudene var på vår side så det fylte seg opp med folk rundt bordene ute og resten måtte sitte inne. 

Les mer...

Kjell Wagenius Enmannsorkester

Formiddagskaffe på Vårtun

tirsdag 20. juni 2017

Hadde en kjempefin opplevelse med mange fremmøtte på formiddagskaffen i dag i regi av Ungdomslaget Våren. Veldig mange som danset og mange satt bare å lyttet og alle koste seg i følge mange koselige tilbakemeldinger. All honnør til de driftige damene som møter opp tidlig på morgenen for å steke vafler, smør ...

Les mer...

Sons Of Norway

Hamar Lodge Sons Of Norway Sommeravsluting

søndag 18. juni 2017

Hadde en meget trivelig stund ute i Atriet ved Migrasjonsmuseet i Ottestad hvor jeg underholdt før og etter de fremmøtte grillet sin medbrakte grillmat og praten gikk lystig for seg rundt bordene.  Folket fikk forskyne seg med kaffe under veis og sannelig bli det litt dans også på gressplenen noe som jeg setter s ...

Les mer...

Samfundets pensjonister, Frimurerlogen Hamar

fredag 5. mai 2017

Da var det tid for å underhole på formiddagstreff i Frimurerlogen på Hamar igjen med noe allsang og underholdning av meg før og etter servering av kaffe, vafler med tilbehør. Loddsalg og trekning av en hel masse gevinster som de fremmøtte hadde med. Ser ut for at dette tiltaket tiltrekker seg flere og flere eldr ...

Les mer...

Underholdning på Solsida Omsorgsheim Alvdal

torsdag 4. mai 2017

Ja da var det klart for en tur til hjembygda og igjen underholde beboere og pleiere i glasshuset på Solsida. Det er veldig spesielt for meg og treffe igjen gammle kjente og få slå av en prat med de og ikke minst få lov til og underholde dem. Så tusen takk.

Scena på Fremad

Hyggetreff på Fremad i Ringsaker

torsdag 20. april 2017

Hadde en flott opplevelse på Fremad med mange trivelige folk. De fleste satt og lyttet men det ble da litt dans også. Fremaddamene som står som arrangør hadde smurt gode snitter og bakt gode kaker.

Krokveld på Kløverenga Omsorgsbolig

torsdag 6. april 2017

Jeg underholdt en times tid etter at beboerene hadde spist et bedre måltid og de satt i stua med kaffekoppen og noe gått i glasset.

Kløverenga Omsorgsbolig, Konsert

torsdag 30. mars 2017

På grunn av noen misforståelser ble det ikke krokveld på Kløverenga i kveld så da gjenomførte jeg en times konsert for beboerene til stor glede og begeistring. Da blir det underholdning av meg på Krokvelden neste torsdag i stedet så det blir moro.

Diabetesforbundet Avd. Brumunddal

onsdag 22. mars 2017

Fikk æren av å underholde på medlemsmøte på AO senterets lokale hvor det var meget bra oppslutning fra medlemmene.

Finsalhagen Omsorgssenhet

onsdag 8. mars 2017

Hadde en meget trivelig stund for beboere og pleiere på Finsalhagen Omsorgssenhet på selveste kvinnedagen hvor jeg underholdt før og etter kaffe og nystekte vafler. Det er så givende å bidra med å skape slik glede og et kjærkomment avbrekk for både brukere og pleiere. Ser virkelig frem til å komme tilbake di ...

Les mer...

Furnes bo og aktivitetsenter

Furnes Bo og Aktivitetssenter

torsdag 2. mars 2017

Hadde en meget hyggelig stund på hyggekveld i regi av venneforeninga hvor jeg underholdt før og etter kaffe, kake og lystig prat rundt bordet. Ser virkelig frem til å bli reengasjert ved en senere anledning.

Åsnes Sykehjem 08022017

Underholdning på Åsnes Sykehjem

onsdag 8. februar 2017

Underholdt på hyggekveld / årsmøte i regi av Støtteforeningen ved Åsnes Sykehjem for beboere og hjemmeboende eldre. Det var et stort publikum i forhold til hva jeg er vant til fra lignende arrangement og det så ut som de koste seg med musikken og sangen min.

Underholdning på Prestrudsenteret

mandag 6. februar 2017

Jeg underholdt på to steder, først på avd.4 kl.14.00 og siden på dagsenteret kl.17.00. Det var like trivelig som vanlig og de skinner opp som solstråler og det blir ekstranummer etter ekstranummer, de får liksom ikke nokk og det er jo morsomt. Det hele var i regi av Prestrudsenteret og Kløverengas venner.

Les mer...

Seniorsenteret Velferden Hamar

tirsdag 31. januar 2017

Hadde en trivelig stund på hyggetreff i dag, ikke like mange som sist men de som var der så ut til å kose seg med musikken min. Som vanlig hadde jeg to bolker med underholdning og det ble servert kaffe , snitter og kake samt trekning av gevinster på inngangsbilletten. Sannelig stakk også jeg av med en gevinst. ...

Les mer...

Underholdning på Tømmerli Bo og Aktivitetsenter

torsdag 26. januar 2017

Hadde en hyggelig opplevelse på hyggekveld i regi av Venneforeninga. Åpnet med underholdning og så ble det kaffekos med påfølgende loddsalg m.trekning av masse gevinster. Avsluttet kvelden med en bolk til med underholdning.

Løten Pensjonistforening

mandag 9. januar 2017

Var for første gang og underhodt for Løten Pensjonistforening på Kilde Gjestegiveri og fikk en god og varm mottagelse. Åpnet møtet med en allsang og det ble ytterligere en sang etter de ordinære sakene hvor kveldens foredragsholder fra Pensjonistforbundet slapp til før det ble servert kaffe og rundstykker. Da ...

Les mer...

Maxi Storsenter

Åpen Scene på Maxi Storsenter. Hamar

søndag 4. desember 2016

Jeg fikk anledning til å underholde en times tid for handlende kunder på Maxi Storsenter sist søndag. De har Søndagsåpne butikker nå i Adventstida frem til Jul. Noen nynnet med mens de ruslet forbi og noen satte seg ned og lyttet.

Adventstund på Klukstuen Omsorgsenter.

søndag 4. desember 2016

Vi tente det andre lyset i Adventskransen her i Kantina på Klukstuen i dag i regi av Klukstuens venner.

H-A Tavla 01.12.16

Samfundets pensjonister, Frimurerlosjen Hamar

fredag 2. desember 2016

Hadde en trivelig stund hos Samfundets pensjonister i Frimurerlosjen sist fredag. De møtes til hygge hver fredag, noen ganger har de underholdning og denne gang var det jeg som ble spurt igjen. Koselig å spille i adventstida hvor en kan ta frem noen Julesanger igjen og det ble en del allsang og ellers litt fra mitt ...

Les mer...

Klukstuen Omsorgsenter

onsdag 19. oktober 2016

Underholdt beboere og pleiere i kantina på Klukstuen i dag hvor jeg ble tatt like godt i mot som alltid.

Vallset Pensjonistforening

torsdag 13. oktober 2016

Hadde en trivelig stund på medlemsmøte som ble avholdt på Vallset Bo og servicesenter hvor jeg underholdt både før og etter mat og kaffe.

Hamar Velferdssentral Seniorsenteret

tirsdag 30. august 2016

Hadde en meget koselig stund på hyggetreff på Hamar Velferdssentral Seniorsenteret i dag. Så artig og spre litt glede til de eldre og få så fine tilbakemeldinger. En kommentar (er så sliten i føttene og armene) etter å ha trampet takt og lea armene(virkelig trim for kropp og sjel)😃

omtale i H-A 15.08.2016

Formiddags kaffe på Vårtun Vang H

torsdag 25. august 2016

Jeg hadde æren av å åpne høstsesongen på Formiddagskaffen på Vårtun 16.august. Det var en meget trivelig formiddag med mange tilhørere og mange som svingte seg i dansen.

Vallset pensjonistforening

onsdag 8. juni 2016

Underholdt på sommeravslutning for Vallset pensjonistforening på Kolomoen grendehus for ca. 60 personer. God mat fra Romedal Catering, kaffe og kaker samt loddsalg med på følgende trekning av masse gevinster. Åpnet med allsang med Blåveispiken og avsluttet med La oss leve.

Hyggekveld på Løten Helsetun v/ Venne og Pårørendeforeningen

søndag 29. mai 2016

Hadde en trivelig stund på Hyggekveld hvor jeg underholdt to bolker á 30 .min. avbrutt av kaffe og kaker.

Vang pensjonistforening

onsdag 11. mai 2016

Spilte opp på Høyvang samfunnshus hvor det hadde møtt frem over 100 personer i storstua i Vang-H. Veldig mange som svingte seg i dansen, mens andre satt og fulgte med og lyttet til musikken. Høyvang er et meget godt sted og spille.

Sons of Norway Åpent møte.

mandag 9. mai 2016

Underholdt på åpent møte for Losje Sons of Norway i Emigrasjonsmuseet i Ottestad.

HamarStua på Domkirkeodden

lørdag 30. april 2016

Spilte opp til dans i et lystig privat lag med masse dans og moro.

Ilseng pensjonistforening

torsdag 28. april 2016

Underholdt for Ilseng pensjonistforening på Ilseng samfunnshus og det ble litt dans noe som jeg setter veldig stor pris på. Jeg spilte litt før og etter matservering, kaffe og kake.

Tømmerli Bo og Aktivitetssenter Brumumddal

søndag 20. mars 2016

Hadde mitt første møte med Tømmerli Bo og Aktivitetssenter på Palmesøndag, meget stort og flott senter hvor det var ca.80 personer som kom og hørte på meg. Det var i regi av Venneforeninga hvor jeg underholdt i to bolker med kaffe, kaker, loddsalg og trekning av veldig mange gevinster i mellom. Vi hadde det triv ...

Les mer...

Klukstuen Omsorgsenter

onsdag 9. mars 2016

Hadde nok en gang en hyggelig opplevelse med og underholde beboere og ansatte på Klukstuen Omsorgsenter.

Kåtorpkafén

tirsdag 1. mars 2016

Underholdt pensjonister på Kåtorpkafén etter de først hadde spist og drukket kaffe samt en liten bolk etter en kaffepause.

Underholdning på Klukstuen Omsorgsenter

onsdag 17. februar 2016

Underholdt beboerne og ansatte ved senteret i kantina til like stor begeistring som tidligere. Det var til og med noen som tok seg en svingom på gulvet og mange sang med på sangene.

Underholdning på Solsida Alvdal sykehjem

Underholdning på Solsida Omsorgsheim

torsdag 11. februar 2016

Var nok en gang på mine hjemtrakter og underholdt beboere, brukere av Frivilligsentralen og ansatte. Det begynte med kaffe og sveler, ca.1 time med underholdning og så var det loddsalg med trekning av masse gevinster. Det ble mer underholdning fram til det ble servert middag kl.13.

Frimurerlosjen Hamar

fredag 5. februar 2016

Underholdning for Samfundspensjonistene en formiddag med kaffe og vafler. Det var til og med noen par som svingte seg i dansen mellom bordene.

Veldre Bo og Aktivitetssenter

torsdag 4. februar 2016

Jeg underholdt de eldre for en hyggelig stund og det ble servert kaffe, snitter og kringle i regi av Venneforeninga.

Hyggetreff på Prestrud senteret

torsdag 28. januar 2016

Hadde en fin konsert på Dagsenteret for alle beboere på senteret i går ettermiddag. Venneforeningen stilte opp med kaffe og kake og alle koste seg. Jeg må bare få takke for mange gode ord og det og se hva musikken betyr for de eldre.

Velferden Hamar

torsdag 28. januar 2016

Underholdt på formiddagstreff for eldre på Velferden Hamar sist tirsdag før og etter kaffe, snitter og kake samt loddtrekning på inngangsbilletten.

Finsal sykehjem

søndag 24. januar 2016

Hadde en trivelig stund med underholdning for beboere og andre tilhørere den 20.jan. på Finsal hvor jeg var engasjert av venneforeningen. Det ble servert kaffe og kringle.

Nyttårsspilling på Skjerdingen Høyfjellshotell

lørdag 2. januar 2016

Hadde en veldig trivelig og fin feiring av Nytt år hvor jeg spilte opp til dans etter et gedigent måltid med god mat og godt drikke. Det var ca 75 personer som koste seg i lobbyen og det var bra stim på dansegulvet utover kvelden og natten.

Taverna Alvdal

Steien helselag på Taverna Alvdal

onsdag 9. desember 2015

Hadde en god opplevelse med underholdning under Juletallerken på Taverna Alvdal.

Julemøte for Norilco AVD Hedmark

fredag 27. november 2015

Hadde en trivelig stund på Kilde Gjestegiveri hvor jeg spilte litt taffelmusikk og hadde et underholdningsinnslag før vi inntok en helt fortreffelig juletallerken.

Kløverenga omsorgsbolig

torsdag 26. november 2015

Hadde en meget fin opplevelse på Kløverenga omsorgsbolig i kveld. Der var det hyggekveld for beboere med god mat og drikke og jeg spilte og sang min dansemusikk til stor begeistring.

Velferden Hamar

tirsdag 17. november 2015

Hadde en god opplevelse på Velferden hvor jeg underholdt de eldre før og etter kaffe, snitter og kake samt loddtrekning på inngangsbillett med mange gevinster.

Klukstuen omsorgsenter

onsdag 11. november 2015

Hadde nok en gang en hyggelig opplevelse med å underholde de eldre på Klukstuen.

Brumunddal pensjonistforening

tirsdag 10. november 2015

Har hatt en hyggelig stund i Brumunddal kirkestue med underholdning for Brumunddal pensjonistforening i dag.

Sang og musikkstund i stua på AVD1 Prestrudsenteret

torsdag 5. november 2015

Som tidligere annonsert skulle jeg spille på Arbeidsstua i dag men som dessverre ble avlyst, men i stedet ble det en meget trivelig sang og musikkstund i stua på AVD1 i går. Det er så enormt givende og takknemlig å spille for de gamle å oppleve at de får takt i kroppen og synger med😃

Jacobsmesse i Hamar domkirke

onsdag 21. oktober 2015

Hadde en utrolig fin opplevelse med å være lydtekniker i domkirka en onsdag kveld med Bispevisitas for høgskolene i Hamar bispedømme

Klar for spilling på Vårtun

Formiddags kafé på Vårtun Vang H

tirsdag 20. oktober 2015

Hadde tre trivelige timer på Vårtun i dag med over 60 fremmøtte 😊 Veldig artig å spille for noen dansere og fikk også spilt litt gammeldans som er veldig lenge siden sist jeg gjorde😃 men det var mange som satt bare og lyttet også 😜 Det ble servert kaffe og snitter og der var det loddsal ...

Les mer...

Hyggekveld i regi av Klukstuens venner

onsdag 23. september 2015

Hadde en hyggelig kveld på Klukstuen omsorgssenter i regi av Klukstens venner i går kveld. Jeg skulle prøve og holde meg innenfor trekvarter men det er ikke så lett når en føler publikum vil ha mer mer så det ble en time med musikk og sang. Etterpå ble det servert kaffe og kake med påfølgende loddsalg og tre ...

Les mer...

Underholdning på Alvdal Frivillighetssentral og Solsida Omsorgsheim

mandag 21. september 2015

Jeg hadde en kjempefin opplevelse i Alvdal torsdag 17.september hvor jeg ble tatt i mot med åpne armer. Spilte og sang først på Frivillighetssentralen og siden på Solsida omsorgsheim til stor glede og begeistring, ja jeg følte meg nesten som "Kong Elvis" ja det var meget rørende og artig og treffe gammle kjente. ...

Les mer...

Underholdning på Klukstuen omsorgsenter

tirsdag 25. august 2015

Hadde en meget koselig stund sammen med de eldre og pleiere på senteret i efta. Viser nok en gang hvor stort behov det er for sang og musikk på slike steder, de fikk liksom ikke nok, en time pleier liksom å være grensa for å strekke tolmodigheta for de gammle men jeg måtte dra det et kvarter til og enda virket d ...

Les mer...

Prestrudsenteret

torsdag 2. juli 2015

Jeg tok initiativ til å underholde de gammle på Prestrudsenteret i finværet ute i Ateriet i efta, til stor glede for oss alle og det er så innspirerende for meg med det nye lydannlegget jeg innvesterte i på tampen av fjoråret. Det er et Bose L1. mod II med B2 bass og T1 mixer som gir meget krystalklar lyd som e ...

Les mer...

Prestrudsenteret

onsdag 3. juni 2015

Jeg hadde en trivelig stund med underholdning for de eldre, pleiere og folk fra venneforeninga etter "Prestrubirken" og beplantning i Ateriet i dag. Meningen var at det skulle skje ute men værgudene var ikke helt på vår side så det ble innendørs. Skal si det ble trangt om plassen i peisestua på avd. 3

Underholdning på Ottestad sykehjem

tirsdag 12. mai 2015

Første år's sykepleierstudenter hadde avslutning på sin praksisperiode og stelt i stand en flott dag for de eldre hvor jeg var der med Enmannsorkesteret mitt og underholdt en snau time og etterpå ble det servert et fortreffelig måltid med grillmat med tilbehør og avsluttet med fruktsalat med vaniljesaus.

Furuseth samfunnshus Arneberg

Dansekveld på Furuseth samfunnshus, Arneberg

fredag 1. mai 2015

Det var en veldig hyggelig kveld å spille for funksjonshemmede på Furuseth samfunnshus på Arneberg i Åsnes i går 30.april. Det var en skikkelig opptur for meg så jeg føler virkelig jeg er på rett veg med musikken min😃🎶 Lokalmessig var det ett veldig godt lokale å spille i og jeg ble meget god ...

Les mer...

Finnskogtreffen i Kilen samfunnshus

søndag 26. april 2015

Hadde en fin stund hvor jeg underholdt ca. 45 frammøtte pensjonister på en veldig fin vårdag den 22.april 2015

Sosialdans Glade Dansevenner Hamar

lørdag 28. mars 2015

Det var hyggelig å spille for et dansende publikum på Høyvang samfunnshus på en torsdagskveld :-) 26.03.2015

Konsert i kapellet på Sanderud sykehus

fredag 20. mars 2015

Jeg hadde en meget fin opplevelse med konserten min i kapellet torsdag 19.03.2015 kl 18,00 Det så ut som folk koste seg den snaue timen som den varte. Noen ble med på Blårud etterpå til kaffe og nystekt eplekake med is.

Klar for spilling 4.3.2015

Vår Klubb Iskroa Hamar OL Amfi

fredag 13. mars 2015

Onsdag 4.mars 2015 var det god stemning på Iskroa Storhamar hvor jeg spilte opp til dans for psykisk utviklingshemmede. Det var fullt trøkk i 2 1/2 time med dans, kaffe, brus og rundstykker samt utlodning. Makan til takknemlig publikum så som musiker får man følelsen av at en er selveste "Elvis"

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Kjell Wagenius