Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Kjell Wagenius Enmannsorkester holder til på Hamar og spiller god og variert dansemusikk.

Jeg tar på meg spilleoppdrag i Bryllup, Bursdager, Dansefester, Lag og Foreninger, trubadur / underholdning og der de vil ha musikk til festlig lag.

Kjell Wagenius født 5.nov.1958 er oppvokst i Alvdal i Nord Østerdal og begynte å spille til dans allerede i 1973 med gammeldans med tyngde på slottmusikk. Kom til Hamar i 1977 og ble da med å starte Nygammalt 82, litt mer moderne danseband med 40/60% gammeldans/moderne.

Etter en lengre og strabasiøs sykdomsperiode har jeg bygget helse og føler nå jeg kan begynne forsiktig å engasjere meg med litt større spilleoppdrag igjen. Jeg har under perioden vært delvis engasjert i Kløverenga og Prestrudsenterets venner hvor jeg har vært rundt på de forskjellige avdelingene på senteret og spilt og sunget på vennekaffé sammen med noen snille damer fra venneforeninga som har servert kaffe og Lillian Åsbakken har bakt Kringle. Har også spilt og underholdt på en del Krokvelder der som Lions Storhamar står som arangør for og som er et meget populært tiltak for beboere, hjemmeboende eldre og pårørende.

Holt en konsert i Kapellet på Sanderud Sykehus i november 2013 og på Blårud på Sanderud St.Hansaften 2014 som var veldig positivt og vellykket.

Her etter kan dere følge med på Artikler jeg legger ut om opplevelser jeg har med musikken som jeg prøver å oppdatere etter hvert.

Har i flere år hatt en drøm om å anskaffe meg ett helt spesielt lydanlegg som gikk i oppfyllelse på slutten av 2014. Det er ett Bose L1.mod.II m/B2 bass og T1 mixer som gir krystallklar og behagelig lyd og det spiller ingen rolle om det er stort eller lite publikum. Har fått prøvd ut dette i forskjellige arrangement nå utover i 2015 og jeg må si jeg er veldig fornøyd med resultatet.

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

© 2024 Kjell Wagenius